Ο Εξοπλισμός

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός νέας γενιάς, για αξιοπιστία, ασφάλεια και εγκυρότητα αποτελεσμάτων.

Ψηφιακή Τομοσύνθεση
& Διάγνωση

Ο Εξοπλισμός

Επιλέγω αποκλειστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Η φύση και η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματός μου, επιτάσσει να βρίσκομαι τεχνολογικά πάντα ένα βήμα μπροστά. Μόνο έτσι μπορώ να παρέχω, με υπευθυνότητα, άμεσα και τεκμηριωμένα αποτελέσματα στις γυναίκες που με εμπιστεύονται.

Ως προσωπική μου δέσμευση, χρησιμοποιώ αποκλειστικά μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής ευκρίνειας, τα οποία με βοηθούν να εντοπίσω ακόμα και τους πιο μικρούς όγκους. Έτσι, μπορούμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων μαστού.

Μαστογράφος
3Dimensions Hologic

Ο μαστογράφος 3Dimesions Hologic είναι ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, με μικρή δόση ακτινοβολίας, το οποίο μας επιτρέπει να λαμβάνουμε εικόνες με μεγαλύτερη ευκρίνεια τομοσύνθεσης κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Σε σύγκριση με άλλους  μαστογράφους που χρησιμοποιούν 2D τεχνολογίες, το συγκεκριμένο μηχάνημα μπορεί να ανιχνεύσει το 20% έως 65% των περισσότερων διηθητικών καρκίνων του μαστού.

Επιπλέον, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι παρέχει μια πιο άνετη μαστογραφία και – συνεπώς – μία αναβαθμισμένη εμπειρία εξέτασης. Λόγω του σχήματός του, παρέχει μία πιο ομοιόμορφη συμπίεση του μαστού, μειώνοντας στο ελάχιστο το αίσθημα πόνου ή δυσφορίας.

Υπέρηχος Supersonic Hologic

Ο υπέρηχος Supersonic Hologic είναι ένα μηχάνημα νέας γενιάς, το οποίο, χάρη στην υψηλή ευκρίνειά του, μας επιτρέπει να έχουμε καλύτερη τρισδιάστατη απεικόνιση του μαστού. Μας παρέχει επίσης και τη δυνατότητα ελαστογραφίας, καθώς και βιοψίας.

Ελαστογραφία
Shear Wave AIR EXPLORER

Το μηχάνημα Aixplorer της SuperSonic Imagine είναι ένα σύστημα υπερήχων με πλατφόρμα UltraFast™. Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία που διαθέτει, μπορεί να αποκτήσει εικόνες έως και 200 φορές πιο γρήγορα από τα συμβατικά συστήματα υπερήχων. 

Η υψηλή ποιότητα και ευκρίνεια της εικόνας του, μου επιτρέπει να απεικονίσω και να υπολογίσω την ακαμψία του ιστού με βέλτιστο τρόπο, βοηθώντας να με προσδιορίσω ποιοτικά την ελαστικότητά του. Επιπλέον, με καθοδηγεί να καθορίσω τα όρια του ευρήματος, να κάνω το διαχωρισμό μεταξύ μιας καλοήθους και μιας κακοήθους βλάβη, καθώς και να κρίνω αν μπορεί τελικά η ασθενής να αποφύγει τη βιοψία.

Τραπέζι βιοψίας

Δυνατότητα στερεοτακτικής βιοψίας αποτιτανώσεων

Για να ενημερώνεστε πρώτες/-οι για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις.  

    Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις. Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις.